Tui autovakantie Duitsland in Hotel Göbel's Rodenberg

4/5
Tui autovakantie Duitsland in Hotel Göbel's Rodenberg

Vanaf € 120,00

Met de auto op vakantie naar Duitsland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Göbel's Rodenberg in Rotenburg an der Fulda en ontdek alles wat Duitsland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Duitsland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Göbel's Rodenberg bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Duitsland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Duitsland

Hotel Göbel's Rodenberg in Rotenburg an der Fulda, Rhön

Families en actievelingen voelen zich in Göbel's Rodenberg de koning te rijk. De Koala Kidsworld met binnen- en buitenspeelwereld is het favoriete terrein van de kinderen. Volwassenen herbronnen volledig in de zalige wellness. In het restaurant wachten dan weer lekkere buffetten, waarbij de dranken inbegrepen zijn. Als kers op de taart geniet je ook dagelijks van inbegrepen koffie en gebak in de namiddag, een leuke extra. Een goedgevulde vakantie verzekerd.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven