Tui autovakantie Duitsland in Hotel Hirschen

4/5
Tui autovakantie Duitsland in Hotel Hirschen

Vanaf € 94,00

Met de auto op vakantie naar Duitsland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Hirschen in Glottertal en ontdek alles wat Duitsland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Duitsland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Hirschen bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Duitsland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Duitsland

Hotel Hirschen in Glottertal, Zwarte Woud

Super hotelletje in een prachtige streek, familiaal geleid met een uitstekende service. Je gastheer staat zelf in de keuken, bekend voor de goede kwaliteit. Relaxen doe je aan het zwembad, in de wellness of op het terras, uitkijkend over de ligweide en het park van 15.000 m2. Tot hotel Hirschen behoren ook nog een wijnrestaurant, eigen wijngaard en schnapsstokerij.

Insider tip: Roter Bur, de wijncoöperatie van de Glottertaler wijnmakers is een bezoek waard en ideaal om een wijnpakket naar huis mee te nemen, voor eigen gebruik of als cadeau.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven