Tui autovakantie Duitsland in Wunderland Kalkar

3/5
Tui autovakantie Duitsland in Wunderland Kalkar

Vanaf € 118,00

Met de auto op vakantie naar Duitsland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Wunderland Kalkar in Kalkar en ontdek alles wat Duitsland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Duitsland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Wunderland Kalkar bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Duitsland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Duitsland

Wunderland Kalkar in Kalkar, Rijn

Voel de energie in Wunderland Kalkar! Dankzij meer dan 40 attracties beleven kinderen en hun familie er de leukste tijd van het jaar. Schreeuw op de achtbaan en de wildwaterbaan, vlieg op de rug van een olifant en bedwing de piratenboot. Vanuit het reuzenrad of de Atlantis heb je een prachtig uitzicht. Durvers wagen zich op de Vertical Swing, een zweefmolen van wel 58 m hoog! Er zijn grote speeltuinen, een strand met beachbar en er is animatie. Wie van de familie wordt kampioen minigolf, biljart of bowlen? De hotelkamers bieden basiscomfort voor een toffe familiebreak. In dit ‘luilekkerland’ is bovendien alles inbegrepen in de prijs. Zo smul je van smaakvolle buffetten en is er onbeperkt limonade, frietjes en ijsjes in het pretpark.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven