Tui autovakantie Frankrijk in Château de la Barge

3/5
Tui autovakantie Frankrijk in Château de la Barge

Vanaf € 62,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Château de la Barge in Crêches-sur-Saône en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Château de la Barge bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Château de la Barge in Crêches-sur-Saône, Bourgogne

In een van de zuidelijkste stukjes van de Bourgogne tref je dit charmante landhuis met kasteelallures, verscholen in een grote parktuin met openluchtzwembad. Het hotel kreeg in 2022 een nieuwe look aangemeten met kunst als centrale thema, waarbij de gezelligheid van dit charmante pand bewaard bleef. Het stijlvolle restaurant nodigt uit om culinair te genieten met een passend glaasje bourgognewijn.

Insider tip: breng zeker een bezoek aan Le Hameau Duboeuf, het eerste themapark rond wijn met tal van exposities, leuke weetjes en educatieve tours. Ook de tuinen zijn de moeite waard. Een unieke ervaring op slechts 15 min. rijden van het hotel.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven