Tui autovakantie Frankrijk in Domaine De Serre Long

0/5
Tui autovakantie Frankrijk in Domaine De Serre Long

Vanaf € 50,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Domaine De Serre Long in St-Maurice d'Ibie en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Domaine De Serre Long bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Domaine De Serre Long in St-Maurice d'Ibie, Ardèche

Het domein Serre Long van 300 ha is omgeven door bossen en toegankelijk via een smalle weg van ca. 5 km. De twee wijken van Serre-Long bieden eenvoudige maar mooi gerenoveerde appartementen in de typische huisjes van de Ardèche. Ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en authenticiteit. Gezellige en familiale sfeer en Nederlandstalig onthaal.

Insider tip: ruïnes, oude bruggetjes, enz. met een rijke geschiedenis liggen in de omgeving. Om ze te ontdekken, laat je adviseren door de familie die het resort reeds decennia lang met hart en ziel leidt.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven