Tui autovakantie Frankrijk in Hostellerie du Cigalou

3/5
Tui autovakantie Frankrijk in Hostellerie du Cigalou

Vanaf € 69,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hostellerie du Cigalou in Bormes-les-Mimosas en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hostellerie du Cigalou bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Hostellerie du Cigalou in Bormes-les-Mimosas, Middellandse Zee – Côte d'Azur

De zuiderse geuren en kleuren, de prachtige omgeving, het aangename terras en de centrale ligging staan garant voor een onvergetelijk verblijf in Hostellerie du Cigalou. In Le Café du Progrès – the place to be – kun je terecht voor een heerlijke maaltijd of voor een pastis of een fruitige rosé terwijl je geniet van de couleur locale.

Insider tips: bootexcursie naar de Îles d'Or (Porquerolles, Port-Cros en Levant) of bezoek aan het Fort de Brégançon, het vakantieverblijf van President Macron.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven