Tui autovakantie Frankrijk in Hostellerie La Charmille

3/5
Tui autovakantie Frankrijk in Hostellerie La Charmille

Vanaf € 97,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hostellerie La Charmille in Padirac en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hostellerie La Charmille bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Hostellerie La Charmille in Padirac, Lot-Corrèze

Kleinschalig charmehotel onder Vlaamse leiding dat garant staat voor een zorgeloze en culinaire verwenuitstap met een warm en vriendelijk onthaal. Verpozen bij het zwembad of toch even op verkenning in de regio, het kan allemaal op je eigen ritme. 's Avonds geniet je in Hostellerie la Charmille van een aperitief op het terras en daarna wacht een gevarieerd diner met aangepaste wijnen. Vroeg boeken aangeraden.

Insider tip: breng zeker een bezoek aan de watervallen van Autoire, op ca. 6 km van het hotel. Vanaf het hotel is er ook een aangeduide wandelroute.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven