Tui autovakantie Frankrijk in Hotel Au Lion D'or

3/5
Tui autovakantie Frankrijk in Hotel Au Lion D'or

Vanaf € 103,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Au Lion D'or in La Petite Pierre en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Au Lion D'or bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Hotel Au Lion D'or in La Petite Pierre, Elzas en Vogezen

Waarschijnlijk één van de beste 3 sterrenhotels uit de streek. In hotel Au Lion d'Or heerst een gezellige, romantische sfeer en geniet je van een zeer goede, traditionele keuken, met een moderne twist. Ga ook even zwemmen of relaxen in de sauna of het bubbelbad na een dag vol ontdekkingen in de Elzas.

Insider tip: hier zijn de wijnliefhebbers kind aan huis, geniet van de zeer uitgebreide wijnkaart in de oergezellige Elzasser 'Winstub'!

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven