Tui autovakantie Frankrijk in Hotel De L'image

4/5
Tui autovakantie Frankrijk in Hotel De L'image

Vanaf € 104,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel De L'image in St-Rémy-de-Provence en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel De L'image bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Hotel De L'image in St-Rémy-de-Provence, Provence

De mooie gevel van hôtel de l’Image verbergt een 2ha grote tuin waar het aangenaam vertoeven is. Ook al bevind je je vlak bij het centrum, toch hoor je enkel het ruisen van de wind door de bomen.
Kom er tot rust en geniet van een verfrissende duik in het openluchtzwembad. .

Insider tip: op Tweede Pinksterdag moet je absoluut de ‘Fête de la Transhumance’ meemaken in St-Rémy. Er trekken dan duizenden schapen door het dorp zoals de traditie het wil om te herdenken dat vanaf eind mei de schapen uit de droge Provence richting de sappige bergweiden werden gebracht. Vroeger was dat een tocht te voet van 10 dagen, vandaag worden de schapen in vrachtwagens vervoerd. De herders met hun familie zijn gekleed in hun traditionele klederdracht en in St-Rémy gaat dan ook een brocantemarkt door, een kaasfestijn,… Kortom: een dag om naar uit te kijken en te genieten van folklore.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven