Tui autovakantie Frankrijk in Residence Odalys Shangri-La

0/5
Tui autovakantie Frankrijk in Residence Odalys Shangri-La

Vanaf € 58,00

Met de auto op vakantie naar Frankrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Residence Odalys Shangri-La in Carnoux-en-Provence en ontdek alles wat Frankrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Frankrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Residence Odalys Shangri-La bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Frankrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Frankrijk

Residence Odalys Shangri-La in Carnoux-en-Provence, Provence

De houten chalets met airconditioning en terras van residentie Shangri-La bevinden zich op een domein in de charmante gemeente Carnoux-en-Provence. Ga op ontdekking in de omgeving en bezoek Cassis met zijn beroemde kreken, Marseille met zijn haven, musea, restaurants en gerenoveerde dokken, Aix-en-Provence,…

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven