Tui autovakantie Italië in Falkensteiner Lido Family Resort

4/5
Tui autovakantie Italië in Falkensteiner Lido Family Resort

Vanaf € 197,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Falkensteiner Lido Family Resort in Ehrenburg en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Falkensteiner Lido Family Resort bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Falkensteiner Lido Family Resort in Ehrenburg, Zuid-Tirol – Trentino

Falkensteiner Lido Family Resort garandeert de allerbeste familievakantie ooit. Het hotel werd in 2022 volledig nieuw opgebouwd en sindsdien staan actie en comfort voor het hele gezin centraal. Aan unieke highlights geen gebrek: op het dak ligt een jaarrond geopende kinderskipiste, ValoJump combineert video games met echte trampolines en in FalkyLand spelen kinderen in een miniatuurstad met brandweerkazerne, stadhuis en manège. Het indoorwaterpark pakt uit met zowel de langste als snelste waterglijbaan van de Alpen, en buiten is er een heerlijk warme infinity pool. De kinderclubs zijn zonder gelijke, zodat de ouders even terecht kunnen in de Acquapura wellness. Ook duurzaamheid staat hier hoog aangeschreven: het buffet is een marktplein waar alle gerechten live worden bereid met ingrediënten van 12 lokale boerderijen. Eet je vanavond barbecue, liever pizza of wil je smullen van Italiaanse pasta of klassieke Tiroolse keuken? De keuze is aan jou.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven