Tui autovakantie Italië in Hotel Christof

3/5
Tui autovakantie Italië in Hotel Christof

Vanaf € 98,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Christof in Welsberg en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Christof bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Hotel Christof in Welsberg, Zuid-Tirol – Trentino

In het midden van de Dolomieten, omringd door de natuurgebieden van de Kronplatz en Drei Zinnen vind je het lifestyle hotel Christof. Onder de dynamische leiding van twee gastvrije broers vind je hier een echt topadres met een coole en easy-going atmosfeer, uitnodigende kamers en niet te vergeten: een heerlijke keuken, passend bij het stijlvolle en intieme restaurant. Ook in de coole bar is het heerlijk vertoeven voor een aperitief of lokale digestief. Onze hartendief !

Insider tip: op één van je ontdekkingstochten door de natuurpracht mag de 'Plätzwiese' niet ontbreken. Het is één van de grootste bloemenweides van Europa, met een indrukwekkend panorama op de mooiste bergtoppen van de Dolomieten.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven