Tui autovakantie Italië in Hotel Fattoria Degli Usignoli

4/5
Tui autovakantie Italië in Hotel Fattoria Degli Usignoli

Vanaf € 54,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Fattoria Degli Usignoli in Reggello en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Fattoria Degli Usignoli bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Hotel Fattoria Degli Usignoli in Reggello, Toscane Binnenland

In Fattoria degli Usignoli, gebouwd door de monniken van Vallombrosa in de 15de eeuw, verveel je je geen minuut. Tennissen, paardrijden, fietsen, of gewoon met een boekje genieten aan het zwembad? Hier kan het allemaal. Het restaurant serveert heerlijke gerechten uit de typisch Toscaanse keuken, vergezeld van een glaasje wijn geproduceerd op het landgoed zelf. De hotelkamers bevinden zich in het deel van het park dat direct op de vallei uitkijkt. Ze zijn ruim, modern ingericht en bieden directe toegang tot een rustige zwembadzone.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven