Tui autovakantie Italië in Hotel Il Portico

3/5
Tui autovakantie Italië in Hotel Il Portico

Vanaf € 65,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Il Portico in Cannobio en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Il Portico bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Hotel Il Portico in Cannobio, Maggioremeer/Ortameer

Het charmante Hotel Il Portico bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn. De kamers hebben geen airconditioning maar door de dikke muren van het historische gebouw is het er altijd fris. Bij mooi weer kan je buiten eten op het panoramisch terras met prachtig zicht op het meer.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven