Tui autovakantie Italië in Hotel Palme

4/5
Tui autovakantie Italië in Hotel Palme

Vanaf € 103,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Palme in Monterosso en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Palme bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Hotel Palme in Monterosso, Bloemenriviera – Levantekust

Monterosso is de meest noordelijke plaats van Cinque Terre en dé uitvalsbasis voor de beroemde wandelingen langs de prachtige kustlijn van de 5 pittoreske dorpjes. Het hotel Palme ligt zeer gunstig in een zijstraat van de boulevard met het mooie strand. Vele restaurantjes bevinden zich op loopafstand, waar onder andere ansjovis, de specialiteit van de regio, geserveerd wordt.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven