Tui autovakantie Italië in Hotel Villa Rinascimento

3/5
Tui autovakantie Italië in Hotel Villa Rinascimento

Vanaf € 52,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Villa Rinascimento in Lucca en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Villa Rinascimento bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Hotel Villa Rinascimento in Lucca, Toscane Binnenland

Villa Rinascimento in renaissancestijl dateert uit de 16de eeuw en werd omgetoverd tot een stijlvol hotel. De ruime kamers zijn ondergebracht in het hoofdgebouw en in het bijgebouw in de tuin, volledig in harmonie met de omgeving. Het authentieke Toscane op de oude weg van Lucca naar Pisa.

Insider tip: wist je dat Lucca een zeer groot Romeins amfitheater had, gebouwd in de tijd van keizer Claudius, waar gladiatorengevechten werden gehouden? Het theater bood plaats aan 10.000 toeschouwers en is nu een mooi stadsplein geworden, waarvan alleen de naam herinnert aan het verleden.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven