Tui autovakantie Italië in Oxygen Lifestyle Hotel

4/5
Tui autovakantie Italië in Oxygen Lifestyle Hotel

Vanaf € 60,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Oxygen Lifestyle Hotel in Rimini en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Oxygen Lifestyle Hotel bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Oxygen Lifestyle Hotel in Rimini, Adriatische Riviera

Een uniek hotel! Oxygen Lifestyle Hotel is vanbinnen en vanbuiten bijna volledig gerenoveerd en zo getransformeerd tot een designhotel. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij ingespeeld wordt op de zintuigen. De kamers zijn van viersterrenniveau en sfeervol ingericht. Comfort en een uitstekende service zullen er zeker niet ontbreken. Ook het restaurant serveert kwaliteit.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven