Tui autovakantie Italië in Sheraton Lake Como

4/5
Tui autovakantie Italië in Sheraton Lake Como

Vanaf € 147,00

Met de auto op vakantie naar Italië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Sheraton Lake Como in Como en ontdek alles wat Italië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Italië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Sheraton Lake Como bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Italië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Italië

Sheraton Lake Como in Como, Comomeer

In het moderne en luxe viersterrenhotel Sheraton Lake Como plons je in het zwembad, blijf je in vorm in de fitness of geniet je in alle rust. Het kan hier allemaal. Hoewel Sheraton Lake Como geen uitzicht op het Comomeer heeft, is het wél de ideale uitvalsbasis om het Comomeer te ontdekken. Met een paar stappen ben je aan de oevers van het meer. Wandelen, fietsen of zwemmen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Na een dag vol belevingen smul je van een lekker gerecht in een van de drie restaurants in het hotel.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven