Tui autovakantie Kroatië in Hotel Malin

4/5
Tui autovakantie Kroatië in Hotel Malin

Vanaf € 70,00

Met de auto op vakantie naar Kroatië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Malin in Malinska en ontdek alles wat Kroatië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Kroatië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Malin bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Kroatië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Kroatië

Hotel Malin in Malinska, Kvarner Baai

Het elegante Malin hotel is een fijne verblijfstek voor een zon-zee-strandvakantie met het hele gezin: miniclub voor de kinderen, wellness voor de ouders. Er is strand en een ruim watersportaanbod vlakbij. Voor wie graag de benen strekt: er zijn 300 km wandelpaden op het eiland waaronder een paradijselijk kustpad.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven