Tui autovakantie Luxemburg in Golf & Country Hotel – Clervaux

4/5
Tui autovakantie Luxemburg in Golf & Country Hotel - Clervaux

Vanaf € 57,00

Met de auto op vakantie naar Luxemburg?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Golf & Country Hotel - Clervaux in Clervaux en ontdek alles wat Luxemburg te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Luxemburg? Boek dan vandaag nog je verblijf in Golf & Country Hotel – Clervaux bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Luxemburg bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Luxemburg

Golf & Country Hotel – Clervaux in Clervaux, Luxemburg

Of je nu komt voor de rust en de ruimte of om te golfen, Golf & Country Hotel is dé ideale plek. Het hotel wordt namelijk omgeven door een prachtige 18 holes-golfbaan, maar staat ook bekend om zijn gastronomische keuken. En natuurlijk lenen de Luxemburgse Ardennen zich voor prachtige wandeltochten door de natuur. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Clervaux of Vianden.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven