Tui autovakantie Luxemburg in Hotel Koener & Spa

4/5
Tui autovakantie Luxemburg in Hotel Koener & Spa

Vanaf € 58,00

Met de auto op vakantie naar Luxemburg?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Koener & Spa in Clervaux en ontdek alles wat Luxemburg te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Luxemburg? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Koener & Spa bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Luxemburg bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Luxemburg

Hotel Koener & Spa in Clervaux, Luxemburg

Met een traditie van meer dan 100 jaar staat Koener Hotel & Spa voor een kwalitatief verblijf midden in het centrum van Clervaux. Het attente personeel, de lekkere gevarieerde keuken in meerdere restaurants en het wellnesscentrum met zwembad verdienen een speciale vermelding. Een geliefd adresje waar iedereen graag verblijft. Nederlandstalig onthaal.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven