Tui autovakantie Nederland in Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

4/5
Tui autovakantie Nederland in Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Vanaf € 64,00

Met de auto op vakantie naar Nederland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden en ontdek alles wat Nederland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Nederland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Nederland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Nederland

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden, Friesland – Groningen

De kamers van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof hebben ieder een bijzondere uitstraling en beschikken over diverse faciliteiten. De luxe is ook doorgevoerd in het à-la-carterestaurant van Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Bij Bar Bistro DuCo Leeuwarden kan je aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een culinair diner uit de internationale keuken. Tevens heeft het hotel een historische binnentuin met terras.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven