Tui autovakantie Nederland in Hotel Klein Zwitserland

4/5
Tui autovakantie Nederland in Hotel Klein Zwitserland

Vanaf € 182,00

Met de auto op vakantie naar Nederland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Klein Zwitserland in Slenaken en ontdek alles wat Nederland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Nederland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Klein Zwitserland bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Nederland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Nederland

Hotel Klein Zwitserland in Slenaken, Limburg – Nederland

Verscholen tussen de Zuid-Limburgse heuvels ligt dit bijzondere hotel. De uitmuntende service zorgt ervoor dat gasten hier keer op keer terugkomen. Rust, ontspanning en verwennerij zijn hier de toverwoorden. In het gerenommeerde restaurant van worden verrassende culinaire avonturen geserveerd, je beleeft er elke dag als een feest. De wellness met panoramisch binnenzwembad en saunalandschap is een highlight tijdens je verblijf. Vanuit veel plekjes in hotel Klein Zwitserland geniet je van een prachtig uitzicht over heuvels, landerijen en de Gulpvallei. Die sublieme ligging op de Belgisch-Nederlandse grens maken het tot een ideale keuze voor wie de Voerstreek en Zuid-Limburg wil verkennen.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven