Tui autovakantie Oostenrijk in Das Central – Alpine.Luxury.Life

5/5
Tui autovakantie Oostenrijk in Das Central - Alpine.Luxury.Life

Vanaf € 220,00

Met de auto op vakantie naar Oostenrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Das Central - Alpine.Luxury.Life in Sölden en ontdek alles wat Oostenrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Das Central – Alpine.Luxury.Life bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Oostenrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Oostenrijk

Das Central – Alpine.Luxury.Life in Sölden, Oetztal

Laat je verrassen door het unieke en hoog aangeschreven vijfsterrenhotel Das Central. Het verenigt charme en karakter met stijlvolle luxe, zonder de Tiroolse gastvrijheid te vergeten. Als kers op de taart staan je een weldadige wellness en culinaire hoogstandjes in de bekroonde keuken te wachten. Hier ontdek je de echte alpine luxury lifestyle en voel je je een echte vip. Vanaf 2024 kan je bovendien ook genieten van een gloednieuwe rooftop skypool, heerlijk toch?

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven