Tui autovakantie Oostenrijk in Hotel Das Katschberg

4/5
Tui autovakantie Oostenrijk in Hotel Das Katschberg

Vanaf € 114,00

Met de auto op vakantie naar Oostenrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Das Katschberg in Katschberg en ontdek alles wat Oostenrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Das Katschberg bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Oostenrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Oostenrijk

Hotel Das Katschberg in Katschberg, Lungau

Mooi verbouwd en gerenoveerd luxehotel met een prachtige wellnessafdeling en een uitgebreid activiteitenaanbod voor groot en klein. Daarom mag het hotel pronken met zijn 'superior' status. De familie Hinteregger staat in hotel Das Katschberg garant voor oprechte gastvrijheid en een persoonlijke service. De inbegrepen Katschberg Card is een extra troef, ideaal voor een zorgeloze bergvakantie met het hele gezin.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven