Tui autovakantie Oostenrijk in Vital & Sporthotel Brixen

4/5
Tui autovakantie Oostenrijk in Vital & Sporthotel Brixen

Vanaf € 87,00

Met de auto op vakantie naar Oostenrijk?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Vital & Sporthotel Brixen in Brixen im Thale en ontdek alles wat Oostenrijk te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Boek dan vandaag nog je verblijf in Vital & Sporthotel Brixen bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Oostenrijk bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Oostenrijk

Vital & Sporthotel Brixen in Brixen im Thale, Wilder Kaiser – Brixental

Actie of rust: jij kiest! Ga voor rust: geniet aan de rand van het grote en speelse openluchtzwembad. De nieuwe wellness pakt uit met een strak design, meerdere sauna's, luxueuze rustruimtes en zelfs een zwemvijver. Op het terras of in het restaurant worden gevarieerde diners geserveerd, en het ontbijtbuffet ligt vol verse producten. Liever actie? Kinderen zijn dol op hun eigen klimmuur in de speelruimte. Wie een partijtje tennis wil spelen, kan kiezen uit tien velden. De sportmogelijkheden in de natuur rond Vital & Sporthotel Brixen zijn eindeloos: fietsen, wandelen, fatbiken, klimmen, golfen,… Kortom: een hotel op mensenmaat – slechts 53 kamers – met alle faciliteiten van een groot resort.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven