Tui autovakantie Slovenië in Bohinj Eco Hotel

4/5
Tui autovakantie Slovenië in Bohinj Eco Hotel

Vanaf € 92,00

Met de auto op vakantie naar Slovenië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Bohinj Eco Hotel in Bohinjska Bistrica en ontdek alles wat Slovenië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Slovenië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Bohinj Eco Hotel bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Slovenië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Slovenië

Bohinj Eco Hotel in Bohinjska Bistrica, Sloveense Alpen

Bohinj Eco Hotel is een prachtig ecohotel met zeer nette kamers. Het hotel is met een ondergrondse tunnel verbonden met een groot aquapark. Onderweg naar het aquapark is een bowlingbaan met bar en er is zelfs een bioscoop waar tijdens het seizoen verschillende films worden gedraaid.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven