Tui autovakantie Slovenië in Grmovškov Dom Mountain Hut

3/5
Tui autovakantie Slovenië in Grmovškov Dom Mountain Hut

Vanaf € 73,00

Met de auto op vakantie naar Slovenië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Grmovškov Dom Mountain Hut in Kope en ontdek alles wat Slovenië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Slovenië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Grmovškov Dom Mountain Hut bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Slovenië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Slovenië

Grmovškov Dom Mountain Hut in Kope, Sloveense Alpen

De Grmovškov Dom berghut is in 2023 geopend. Je kunt dus als een van de eerste genieten van nagelnieuwe kamers en faciliteiten. Dé ideale combinatie van een perfecte natuurlijke ligging, maar wel met alle moderne comfort van nu. Naast mooie kamers kun je ook genieten van de Holcer pub of het Koper restaurant.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven