Tui autovakantie Slovenië in Hotel Rimske Terme

4/5
Tui autovakantie Slovenië in Hotel Rimske Terme

Vanaf € 96,00

Met de auto op vakantie naar Slovenië?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Rimske Terme in Rimske Toplice en ontdek alles wat Slovenië te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Slovenië? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Rimske Terme bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Slovenië bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Slovenië

Hotel Rimske Terme in Rimske Toplice, Sloveens binnenland

Subliem gelegen hotel met bijhorend luxueus spa- en thermencomplex, uitkijkend over de prachtige, groene vallei. Verwennen, ontspannen en genieten. Hier laat je vermoeidheid en stress achter je. Geniet van de gezonde berglucht met een glaasje wijn vanop het terras of ga heerlijk relaxen rondom de vele zwembaden en wellnessfaciliteiten. Van Rimske Terme kom je zeker en vast als herboren terug.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven