Tui autovakantie Spanje in Sommos Hotel Aneto

4/5
Tui autovakantie Spanje in Sommos Hotel Aneto

Vanaf € 73,00

Met de auto op vakantie naar Spanje?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Sommos Hotel Aneto in Benasque en ontdek alles wat Spanje te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Spanje? Boek dan vandaag nog je verblijf in Sommos Hotel Aneto bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Spanje bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Spanje

Sommos Hotel Aneto in Benasque, Pyreneeën

Het bekende Sommos Hotel Aneto is het paradepaardje in de wijde omgeving. Je verblijft er in sublieme kamers met een stijlvol interieur, verspreid over het hotelgebouw en het bijgebouw Benasque Spa *** (op 30 m) waar ook de wellness is. Kortom, ideaal voor de vakantiegast die op zoek is naar dat tikkeltje meer. Aan het hotel starten prachtige, goed bewegwijzerde wandel- en fietswegen geschikt voor zowel minder ervaren als geoefende wandelaars en fietsers.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven