Tui autovakantie Verenigde Staten in Riu Plaza Miami Beach

4/5
Tui autovakantie Verenigde Staten in Riu Plaza Miami Beach

Vanaf € 130,50

Met de auto op vakantie naar Verenigde Staten?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Riu Plaza Miami Beach in Miami en ontdek alles wat Verenigde Staten te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Verenigde Staten? Boek dan vandaag nog je verblijf in Riu Plaza Miami Beach bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Verenigde Staten bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Verenigde Staten

Riu Plaza Miami Beach in Miami, Miami

Welkom bij Riu Plaza Miami Beach, frisse kamers, een zwembadbar vol gezelligheid en een ligging waar je u tegen zegt. Bij dit hotel combineer je zonnen op het strand met het bruisende stadsleven van Miami Beach. Natuurlijk geniet je hier van de uitstekende RIU service. Een wandeling van ongeveer twee kilometer brengt je bij het iconische Ocean Drive. Bekijk de architectuur van het Art Deco District, schuif aan bij één van de vele restaurantjes en ontdek het nachtleven van South Beach. Laat de vakantie maar beginnen!

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven