Tui autovakantie Zwitserland in Appt Dorint Resort Bluemlisalp

0/5
Tui autovakantie Zwitserland in Appt Dorint Resort Bluemlisalp

Vanaf € 151,00

Met de auto op vakantie naar Zwitserland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Appt Dorint Resort Bluemlisalp in Beatenberg en ontdek alles wat Zwitserland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Zwitserland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Appt Dorint Resort Bluemlisalp bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Zwitserland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Zwitserland

Appt Dorint Resort Bluemlisalp in Beatenberg, Berner Oberland

De drie ijsreuzen Eiger, Mönch en Jungfrau staan imposant voor de staalblauwe hemel, beneden glinstert de blauwgroene Thunersee. Adembenemend! Halfweg tussen het meer en de top van de Niederhorn, geniet je van schitterende panorama’s. Je bent hier op het zonneterras van de Zwitserse Alpen. Zelfs vanuit het grote zwembad heb je zicht op de bergen. Uitzonderlijk ruim zijn de appartementen, ideaal voor families. Als je zelf niet wil koken, smul je à-la-carte van de gastronomische moderne keuken met Zwitserse touch of geniet je in de typische Stübli van een kaasfondue.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven