Tui autovakantie Zwitserland in Hotel Alexander

4/5
Tui autovakantie Zwitserland in Hotel Alexander

Vanaf € 125,00

Met de auto op vakantie naar Zwitserland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Alexander in Weggis en ontdek alles wat Zwitserland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Zwitserland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Alexander bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Zwitserland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Zwitserland

Hotel Alexander in Weggis, Vierwoudstedenmeer

Het moderne hotel Alexander biedt een prachtig uitzicht over het Vierwoudstedenmeer en de bergen van Centraal-Zwitserland. Kom tot rust in de wellness na een dagje wandelen en geniet daarna van de verfijnde keuken. Ook buiten eten is mogelijk. Je krijgt er het adembenemende uitzicht vanuit het panoramisch restaurant extra bij. Het hotel wordt geleid door de vriendelijke familie Hasler die al generaties lang in het vak zit!

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven