Tui autovakantie Zwitserland in Victoria Hotel Villars

4/5
Tui autovakantie Zwitserland in Victoria Hotel Villars

Vanaf € 141,00

Met de auto op vakantie naar Zwitserland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Victoria Hotel Villars in Villars en ontdek alles wat Zwitserland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Zwitserland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Victoria Hotel Villars bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Zwitserland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Zwitserland

Victoria Hotel Villars in Villars, Waadt

Victoria Hotel & Residence is een schitterend hotel waar een aangename en ontspannen sfeer heerst. Het hotel werd recent vernieuwd (zowel de kamers, het restaurant, de prachtige lobby met een fantastisch uitzicht, het zwembad als de façade) en is klaar voor een prachtige en nieuwe toekomst! Laat je verrassen in dit pareltje en je kijkt al uit naar je volgende vakantie hier.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven