TUI BLUE Atlantic Palace in Sorrento – Baai van Napels

TUI BLUE Atlantic Palace in Sorrento – Baai van Napels

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Atlantic Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sorrento – Baai van Napels

PRIJZEN ZIEN
SKU: 8d8f17396d82 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Atlantic Palace in Sorrento – Baai van Napels! Gelegen in Sorrento, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Atlantic Palace

TUI BLUE Atlantic Palace is een aangenaam Adults Only hotel net buiten Sorrento. Vanop het mooie dakterras geniet je van panoramische uitzichten over de Vesuvius en de zee. Hier geniet je in alle rust en comfort van een uitstekende vakantie. Wie op verkenning wil gaan, kan gebruik maken van het gratis busje dat je in 5 minuten naar het centrum van Sorrento brengt. Door de populariteit van dit hotel is vroeg boeken hier ten zeerste aan te raden!
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Sorrento – Baai van Napels

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sorrento – Baai van Napels aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Atlantic Palace in Italië.