TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach in Corfu

TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 35d2a3d79237 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach in Corfu! Gelegen in Nissaki, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach

TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach is tegen een heuvel gebouwd, te midden van een rustig natuurgebied met olijfbomen. In dit trendy ingerichte hotel geniet je van de lekkere maaltijden in het restaurant of op het terras, geserveerd door het steeds vriendelijke personeel. Kies je voor een kamer met zeezicht, dan heb je een mooi uitzicht over de omgeving. Het kleine, maar erg aangename spacentrum zorgt voor pure verwennerij voor lichaam en geest. Wie zich veel zelfstandig wenst te verplaatsen, raden wij een huurwagen aan. TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach is een zeer geliefd hotel, vroeg boeken is dus aan te raden! Het hotel wordt gerenoveerd tijdens de winter.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Atlantica Nissaki Beach in Griekenland.