TUI BLUE Crystal Bay Resort (2) in Hurghada

TUI BLUE Crystal Bay Resort (2) in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Crystal Bay Resort (2) met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3db322b4285a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Crystal Bay Resort (2) in Hurghada! Gelegen in Hurghada, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Crystal Bay Resort (2)

TUI BLUE Crystal Bay Resort is een luxueus, elegant resort aan een prachtige baai. Het hotel heeft verschillende à-la-carterestaurants: keuze is er dan ook genoeg, van Indisch tot mediterraan. En ook een waaier aan sporten, zowel aan land als in het water, staat voor je klaar. Wat dacht je van een windsurf- of yogasessie, of een duik onder water? Extra kamertypes kan je boeken onder de code 16045.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Crystal Bay Resort (2) in Egypte.