TUI BLUE Flamingo Beach in Lanzarote

TUI BLUE Flamingo Beach in Lanzarote

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Flamingo Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Lanzarote

PRIJZEN ZIEN
SKU: ad5d2f0482e6 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Flamingo Beach in Lanzarote! Gelegen in Playa Blanca, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Flamingo Beach

TUI BLUE Flamingo Beach is een op-en-top familiehotel direct aan het zandstrand en de gezellige boulevard van Playa Blanca. Een betere ligging op Lanzarote is er bijna niet! Hier slaap je in stijlvolle appartementen in een van de vele witte huisjes en geniet je van een waar dorps- en clubgevoel. De All Inclusive formule en het aanbod aan verschillende restaurants zorgen voor een ontspannen vakantie. Internationale animatie, The Hangout voor de tieners, een kinderbuffet in het restaurants, 6 zwembaden… Hier vindt iedereen zijn persoonlijk vakantiegeluk.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Lanzarote

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Lanzarote aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Flamingo Beach in Spanje.