TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar in Mallorca

TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar in Mallorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mallorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: fd4561398d25 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar in Mallorca! Gelegen in Cala Bona, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar

TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar heeft een unieke ligging aan zee, dicht bij het vissershaventje van Cala Bona. De authentieke charme van de Middellandse Zee zorgt hier voor een heerlijk ontspannen sfeertje. Het mooie complex is omringd door een uitgebreide tuin en je kan gebruikmaken van veel faciliteiten waaronder 2 grote zwembaden, een minisplash, een fitness en een spacentrum. Een gratis bus brengt je naar het prachtige strand van het dichtbijzijnde Cala Millor!
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Mallorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Mallorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar in Spanje.