TUI BLUE Makadi Gardens in Hurghada

TUI BLUE Makadi Gardens in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Makadi Gardens met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9d0d341ca8cc Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Makadi Gardens in Hurghada! Gelegen in Makadi Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Makadi Gardens

Laat je in de watten leggen in TUI BLUE Makadi Gardens. Hier is het echt genieten van de rust, want enkel gasten vanaf 16 jaar zijn toegelaten in het hotel. Een zwembad en privéstrand onder een stralende zon, een verfrissend drankje dat je met de glimlach aangeboden wordt en een heerlijk, uitgebreid buffet. Alles wat je nodig hebt voor een hemelse vakantie! Dit hotel ligt achter het zusterhotel TUI BLUE Makadi, waarmee de faciliteiten gedeeld worden.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Makadi Gardens in Egypte.