TUI BLUE Makadi in Hurghada

TUI BLUE Makadi in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Makadi met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 4dd5ed3148aa Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Makadi in Hurghada! Gelegen in Makadi Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Makadi

TUI BLUE Makadi ligt vlak bij het centrum van Makadi Bay. Dit Adults Only-hotel ontvangt gasten vanaf 16 jaar, die zowel in het hotel als in de omgeving terecht kunnen voor een goedgevulde vakantie. Naast de twee eigen restaurants kan je bijvoorbeeld verschillende keukens gaan proeven in zeven andere restaurants in de omgeving. En ook qua sport en entertainment kom je hier niets tekort: snorkelen, waterskiën, yoga, een kookles of massage, het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Makadi in Egypte.