TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1) in Kos

TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1) in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1) met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: eae18b95420c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1) in Kos! Gelegen in Psalidi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1)

TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa verwelkomt gasten vanaf 16 jaar, waardoor hier steeds een rustige, romantische sfeer heerst. In het spacentrum kan je genieten van een ontspannende behandeling of massage. Het hotel is erg geliefd omwille van de rustige ligging direct aan het zand- en kiezelstrand van Psalidi. Ook de service en de heerlijke maaltijden wisten al veel gasten te bekoren. Bovendien zijn er regelmatige busverbindingen naar Kos-stad. Gezien de populariteit van dit hotel is vroeg boeken hier de boodschap! De andere kamertypes van dit hotel kan je boeken onder de code 13465.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Oceanis Beach Resort & Spa (1) in Griekenland.