TUI BLUE Olhuveli Romance in Malé

TUI BLUE Olhuveli Romance in Malé

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Malediven? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Olhuveli Romance met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Malé

PRIJZEN ZIEN
SKU: 76b7840cab70 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Olhuveli Romance in Malé! Gelegen in Zuid Malé Atol, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Malediven.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Malediven en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Olhuveli Romance

Hotel TUI BLUE Olhuveli Romance ligt aan een langzaam aflopend witzandstrand en is omringd door kristalhelder water. Het hotel ligt net naast Sun Siyam Olhuveli en je kan gebruik maken van de faciliteiten van dat hotel. Je verblijft in sfeervolle villa's die elk voorzien zijn van een privézwembad. Dit romantische eiland is verbonden met naburige eilanden door middel van bruggen. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hartje ophalen, het huisrif ligt op slechts 300m en is gemakkelijk te bereiken via een steiger. Om de natuurlijke schoonheid van de Malediven te behouden kan het zijn dat er in deze accommodatie geen balustrades zijn rond de kamers op het strand, de terrassen van de waterbungalows of de openbare wandelpaden. Hierdoor heb je direct toegang tot het water of de zee.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Malé

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Malediven in de regio Malé aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Malediven, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Olhuveli Romance in Malediven.