TUI BLUE Palm Garden in Turkse Riviera – Antalya

TUI BLUE Palm Garden in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Palm Garden met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: 7dca9dfea3bd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Palm Garden in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Manavgat, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Palm Garden

Voor het TUI BLUE concept werd een speciale app ontwikkeld, de BLUE app, waarmee je je vakantie tot in de puntjes kan plannen. In TUI BLUE Palm Garden mag je je dan ook verwachten aan een fantastische vakantie waar niets aan het toeval werd overgelaten. Aan 'edutainment' geen gebrek, er worden de hele dag door leuke activiteiten georganiseerd zoals toernooien en spelletjes in het zwembad of op het strand, maar je kan ook genieten van livemuziek. Verder is er een bar exclusief voor kinderen met lekkere drankjes, kindercocktails en yoghurtijsjes. Daarnaast zijn er ook een à-la-carterestaurant en een beachrestaurant (barbecue) waar je 1x tijdens je verblijf gratis kan dineren. De gezellige kamers werden ondergebracht in villaatjes van telkens 2 verdiepingen en liggen verspreid over de hele tuin.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Palm Garden in Turkije.