TUI BLUE Sarigerme Park in Egeïsche kust – Dalaman

TUI BLUE Sarigerme Park in Egeïsche kust – Dalaman

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Sarigerme Park met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Egeïsche kust – Dalaman

PRIJZEN ZIEN
SKU: 5557e5b8ef0e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Sarigerme Park in Egeïsche kust – Dalaman! Gelegen in Sarigerme, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Sarigerme Park

In TUI BLUE Sarigerme Park mag je je verwachten aan een fantastische vakantie waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Dit ecovriendelijke en moderne hotel ligt aan een mooie baai, te midden van een 14 ha groot en groen domein. Je verblijft er in moderne kamers, in het hoofdgebouw of in een van de 14 villa's. Het innovatieve BLUEf!t concept staat voor fitness, ontspanning en een evenwichtige voeding. Aan animatie geen gebrek, het Edutainment programma biedt zowel actieve, ontspannende als creatieve activiteiten voor alle leeftijden. De hele dag door kan je deelnemen aan toernooien, spelletjes in het zwembad of op het strand… Je kan ook enkele woordjes Turks leren of genieten van de livemuziek. Het spacentrum biedt dan weer een totale ontspanning. En de restaurants verwennen je op hun beurt met een gezonde keuken met o.a. lokale specialiteiten en producten.
Ontdek TUI BLUE.

TUI: jouw reispartner naar Egeïsche kust – Dalaman

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Egeïsche kust – Dalaman aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Sarigerme Park in Turkije.