TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte in Egeïsche kust – Dalaman

TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte in Egeïsche kust – Dalaman

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Egeïsche kust – Dalaman

PRIJZEN ZIEN
SKU: f15fe7e4b3f0 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte in Egeïsche kust – Dalaman! Gelegen in Fethiye, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte

Welkom in TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye (voorheen TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye)! Dit luxueuze vijfsterrenhotel is prachtig gelegen tussen de zee en de groene bergen. Vlak voor het hotel strekt zich een kilometerslang strand uit. Het hotel bestaat uit 3 delen: een familie-, 'Adults Only' en gemeenschappelijk gedeelte. Door deze indeling hebben zowel families met kinderen als koppels het hier uitstekend naar hun zin. Prachtige zwembaden met o.a. een 'Activity' en een 'Adults Only' zwembad, uitstekende animatie, sport- en kinderfaciliteiten, 6 restaurants, een prachtig spacentrum…. Ingrediënten genoeg voor een perfecte vakantie!
De kamers in het familiegedeelte kan je reserveren onder code 14894, zie TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye.

TUI: jouw reispartner naar Egeïsche kust – Dalaman

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Egeïsche kust – Dalaman aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Sensatori Akra Fethiye Adults Only-gedeelte in Turkije.