TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun in Turkse Riviera – Antalya

TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: 22bd476bb3b2 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Sorgun, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun

TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun (voorheen TUI BLUE Sensatori Barut Sorgun) ligt in een grote, groene tuin vlak bij de bossen van Sorgun en bevindt zich vlak aan het strand. Zowel families met kinderen als koppels zullen het hier zeker naar hun zin hebben, want voor beide doelgroepen zijn er speciale voorzieningen. Prachtige zwembaden met onder meer een activity zwembad en een adults only zwembad, entertainment van de bovenste plank, 5 à-la-carterestaurants, luxueuze kamers met ruime balkons, uiteenlopende activiteiten… noem maar op! Het hotel bestaat uit 3 delen: het familie-, 'Adults Only' en gemeenschappelijk gedeelte. De superieure kamers liggen in het gemeenschappelijk gedeelte, de familiekamers in het familiegedeelte. In het barbecuerestaurant krijg je je eigen barbecue en het Fine Dining restaurant is perfect voor een romantische tête-à-tête.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI BLUE Sensatori Akra Sorgun in Turkije.