TUI MAGIC LIFE Calabria in Calabrië

TUI MAGIC LIFE Calabria in Calabrië

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in TUI MAGIC LIFE Calabria met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Calabrië

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9054799d0362 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI MAGIC LIFE Calabria in Calabrië! Gelegen in Pizzo, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI MAGIC LIFE Calabria

Welkom in het eerste TUI MAGIC LIFE Resort in Italië! Met een ruim fietsenaanbod, 11 tennisterreinen, 4 volleybalterreinen (waarvan 2 op het strand) en diverse watersporten voelen sportfanaten zich hier direct thuis. Speciaal voor volwassenen die in alle rust willen genieten is er het Private Lodge gedeelte, exclusief voor gasten vanaf 16 jaar. Ook op het strand, bereikbaar via een pijnbomenbos, is er een exclusief gedeelte voor 16+ Private Lodge-gasten .
Ontdek TUI MAGIC LIFE.

TUI: jouw reispartner naar Calabrië

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Calabrië aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI MAGIC LIFE Calabria in Italië.