TUI MAGIC LIFE Kalawy in Hurghada

TUI MAGIC LIFE Kalawy in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in TUI MAGIC LIFE Kalawy met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 12cd4e2fe94e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI MAGIC LIFE Kalawy in Hurghada! Gelegen in Kalawy, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI MAGIC LIFE Kalawy

Deze 'all together' club biedt je veel faciliteiten, een super animatie en een uitgebreide All Inclusive formule aan. TUI MAGIC LIFE Kalawy geniet van een goede ligging in een prachtige baai, aan het strand en grenzend aan een ongeschonden natuurgebied. In de directe omgeving kunnen duikers en snorkelaars genieten van de paradijselijke koraalriffen. Het resort bestaat uit een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen, waarvan het interieur lokaal geïnspireerd is.
Ontdek TUI MAGIC LIFE.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI MAGIC LIFE Kalawy in Egypte.