TUI SUNEO Marinda Garden in Menorca

TUI SUNEO Marinda Garden in Menorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in TUI SUNEO Marinda Garden met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Menorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: 50d1fb79bc81 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in TUI SUNEO Marinda Garden in Menorca! Gelegen in Cala 'n Bosch, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

TUI SUNEO Marinda Garden

Geniet van een leuke vakantie met de familie op het authentieke Menorca! Het top animatieteam heeft voor elke leeftijd wel iets leuks in petto: spelletjes, shows, workshops voor de kinderen, sportactiviteiten, elke dag een nieuwe verassing in de miniclub… Tussen 12/5 en 29/9 doet het aquapark nog een schepje bovenop al dat plezier. Natuurlijk kan je hier ook lekker lui zijn aan het zwembad. En het mooie strand ligt op 10 minuten wandelen.
Ontdek TUI SUNEO.

TUI: jouw reispartner naar Menorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Menorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar TUI SUNEO Marinda Garden in Spanje.